5. listopada 2022.
Uvjeti uporabe

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela SELK.HR portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem SELK.HR portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio SELK.HR portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.


SELK.HR PORTAL

Selk d.d. posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja SELK.HR portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje SELK.HR portala ukoliko ne krše pravila korištenja. SELK.HR portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Selk d.d. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje SELK.HR portala koristite na vlastitu odgovornost i Selk d.d. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup SELK.HR portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.


AUTORSKA PRAVA

Selk d.d. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava SELK.HR portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Selk d.d. povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

SELK.HR sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Selk d.d. linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Selk d.d. štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Selk d.d. se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Selk d.d. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke SELK.HR koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Selk d.d. obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Selk d.d. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila SELK.HR portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na SELK.HR portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password. Selk d.d. nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Selk d.d. je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala. Selk d.d. zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti SELK.HR portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. Selk d.d. ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.


PORUKE SELK.HR-A I SPONZORA

Selk d.d. može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti SELK.HR portala i sponzora.


MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Selk d.d. zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Selk d.d. može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na SELK.HR portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.
Početna   |   Potrošači   |   Priključenja   |   Prirodni plin   |   Tipski ugovori   |   Kontakt   |   Prigovor
© Moslavina Plin d.o.o. | Stranice izradio: OmniAspect d.o.o.